Terugbetalingsbeleid

Let op: WIJ BIEDEN GEEN GRATIS RETOURZENDINGEN AAN, KOSTEN ZIJN VAN TOEPASSING.

Retourneren Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren? Ja, dat is mogelijk. Als u niet tevreden bent met de artikelen die u hebt besteld, heeft u de mogelijkheid om ze binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. In dat geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De bestelling bevat nog steeds alle passende onderdelen, componenten en de verpakking is precies zoals het product.
  2. Er is sprake van normale behandeling van het product, breuk door onzorgvuldige behandeling is uitgesloten.
  3. Producten waarvoor hygiëne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retourproces begint.
  4. Het product is direct bij ontvangst defect bevonden.
  5. Wij zijn gerechtigd de klant verzendkosten in rekening te brengen.
  6. Een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel erkend. *Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of beschadigd door toedoen van de klant.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? Als uw bestelling aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, moet u het volgende doen om het retourproces te starten. -Stuur een e-mail naar: info@ -Zorg ervoor dat de e-mail de volgende informatie bevat: Bestelnummer Reden voor het retourverzoek Foto van het product in geval van breuk Voornaam + achternaam van de klant Adres van de klant We zullen dan contact met u opnemen en u het retouradres geven. Stuur de retourzending nooit naar de afzender, we sturen u het juiste adres nadat u ons daarom heeft gevraagd. U, als klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van het product.

STORNOBAU De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling indien de consument een natuurlijke persoon is die een rechtshandeling verricht voor doeleinden die hoofdzakelijk buiten zijn handels- of beroepsactiviteit vallen:

A. HERROEPINGSVOORWAARDEN Herroepingsrecht De herroepingstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of in ontvangst heeft genomen. Omdat we met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen direct uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken totdat de levering heeft plaatsgevonden, dus een terugbetaling is niet mogelijk bij ontvangst van de goederen. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Vestiti op de hoogte brengen door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld per e-mail) van uw beslissing om zich terug te trekken uit deze overeenkomst. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper. Registratie voor zendingen onderweg Omdat onze goederen uit Azië worden verzonden, kunnen er langere doorlooptijden zijn waarover we geen controle hebben. Als de goederen al onderweg naar u zijn, is annulering niet mogelijk. Wacht tot u de goederen heeft ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. U kunt ons uiteraard van tevoren informeren over uw annulering. Om u een zo snel mogelijke retourzending te garanderen, vragen wij u om ons een verzendbevestiging te sturen. Gevolgen van herroeping Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, moeten wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, terugbetalen, met uitzondering van de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een andere wijze van levering hebt gekozen dan de goedkoopste standaardlevering door ons aangeboden), zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan veertien dagen na de dag waarop wij in kennis zijn gesteld van uw beslissing om zich terug te trekken uit deze overeenkomst en ontvangst van de goederen. Voor deze terugbetaling zullen wij hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling. ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT NAAR ONS CENTRALE MAGAZIJN IN AZIË GESTUURD.