Servicevoorwaarden

Deze website wordt beheerd door Vestiti. Gedurende de hele site verwijzen de termen "wij", "ons" en "onze" naar Vestiti. Vestiti biedt deze website, inclusief alle informatie, tools en services die beschikbaar zijn vanaf deze site, aan u, de gebruiker, onder de voorwaarde van uw acceptatie van alle hier vermelde voorwaarden, bepalingen, beleidslijnen en mededelingen. Wanneer u onze website bezoekt en/of iets bij ons koopt, neemt u deel aan onze "Service" en gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden", "TOS"), inclusief eventuele aanvullende voorwaarden, bepalingen en beleidslijnen hierin vermeld en/of beschikbaar via hyperlink. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de Website, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, verkopers, klanten, handelaars en/of content leveranciers zijn. Lees deze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u onze Website gebruikt. Door een deel van de Website te openen of te gebruiken, gaat u akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden en bepalingen van deze Overeenkomst, kunt u geen toegang krijgen tot de Website of de Services gebruiken. Als deze Gebruiksvoorwaarden worden beschouwd als een aanbod, is aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze Gebruiksvoorwaarden. Eventuele nieuwe functies of tools die worden toegevoegd aan het huidige aanbod, zijn ook onderhevig aan de Gebruiksvoorwaarden. U kunt de meest actuele versie van de Gebruiksvoorwaarden te allen tijde op deze pagina bekijken. We behouden ons het recht voor om elk deel van deze Gebruiksvoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen.

AFDELING 1 - ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONLINE OPSLAG Door in te stemmen met deze Gebruiksvoorwaarden, verklaart u dat u ten minste de meerderjarigheid heeft bereikt in de staat of provincie waarin u woont en dat u ons toestemming heeft gegeven om uw minderjarige afhankelijken toe te staan deze Site te gebruiken. U mag onze producten niet gebruiken voor een illegaal of ongeautoriseerd doel, noch mag u enige wetten overtreden in uw rechtsgebied (inclusief, maar niet beperkt tot, auteursrechtwetten) tijdens het gebruik van de Service. U mag geen wormen, virussen of code van een destructieve aard verzenden. Schending of schending van een van de Voorwaarden zal resulteren in onmiddellijke beëindiging van uw Diensten.

AFDELING 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN We behouden ons het recht voor om service te weigeren op elk moment om welke reden dan ook. U erkent dat Uw Inhoud (behalve creditcardinformatie) ongecodeerd wordt verzonden en (a) kan overdracht over verschillende netwerken inhouden en (b) wijzigingen kunnen vereist zijn om te voldoen aan technische vereisten bij het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardinformatie wordt altijd versleuteld verzonden bij overdracht over netwerken. U stemt ermee in om geen enkel deel van de Service te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of gebruiken, gebruik van de Service of toegang tot de Service of enig contact op de website via welke de Service wordt geleverd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. De titels die in deze Overeenkomst worden gebruikt, zijn slechts voor uw gemak en zijn niet bedoeld om uw gebruik van de Service te beperken of te beperken.

AFDELING 3 - JUISTHEID, VOLLEDIGHEID EN TIJDIGHEID VAN INFORMATIE Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie op deze website niet juist, volledig of actueel is. Het materiaal op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden vertrouwd als enige basis voor het nemen van beslissingen zonder eerst primair, nauwkeuriger, vollediger of actuelere informatiebronnen te raadplegen. Het gebruik van het materiaal op deze site is voor uw eigen risico. Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie is noodzakelijkerwijs niet actueel en wordt uitsluitend ter referentie verstrekt. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site op elk moment te wijzigen, maar zijn niet verplicht om de informatie op onze site bij te werken. U stemt ermee in dat het uw verantwoordelijkheid is om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen op onze site.

AFDELING 4 - WIJZIGINGEN IN DIENSTEN EN PRIJZEN De prijzen van onze producten zijn onderhevig aan verandering. We behouden ons het recht voor om de Dienst (of een deel ervan) op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen of stop te zetten. Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of stopzetting van de Dienst. Conclusie van de overeenkomst De presentatie van de producten in de online winkel vormt geen rechtsgeldig aanbod, maar een vrijblijvende online catalogus. Door op de knop "Kopen" te klikken, doet u een aanbod om een koopovereenkomst af te sluiten. Onmiddellijk na verzending ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw bestelling via een geautomatiseerde e-mail. Deze e-mailbevestiging vormt geen aanvaarding van de overeenkomst. Garantie De wettelijke garantiebepalingen zijn van toepassing.

AFDELING 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing) Bepaalde producten of diensten zijn mogelijk alleen online beschikbaar via de Website. Deze producten of diensten zijn mogelijk alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden en kunnen alleen worden geretourneerd of omgeruild in overeenstemming met ons retourbeleid. Er is alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten in de winkel zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We kunnen echter niet garanderen dat de weergave van kleuren op uw computerscherm nauwkeurig zal zijn. We behouden ons het recht voor, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten aan een bepaalde persoon, geografisch gebied of jurisdictie te beperken. We kunnen dit recht op individuele basis uitoefenen. We behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van alle producten of diensten die we aanbieden, te beperken. Alle beschrijvingen van producten of prijzen van producten zijn onderhevig aan verandering op elk moment zonder kennisgeving en naar ons eigen goeddunken. We behouden ons het recht voor om op elk moment een product stop te zetten. Elk aanbod voor een product of dienst op deze website is nietig waar verboden. We garanderen niet dat de kwaliteit van een product, dienst, informatie of ander materiaal dat u koopt of ontvangt, aan uw verwachtingen zal voldoen of dat eventuele fouten in de dienst zullen worden gecorrigeerd. Al onze producten worden rechtstreeks aan de consument verzonden vanaf onze leverancier in China. Eventuele kosten zoals douanerechten, invoerrechten zijn de verantwoordelijkheid van de consument.

AFDELING 6 - NAUWKEURIGHEID VAN FACTURATIE- EN ACCOUNTINFORMATIE We behouden ons het recht voor om elke bestelling die u bij ons plaatst, te weigeren. We kunnen, naar eigen goeddunken, het aantal aankopen per persoon, per huishouden of per bestelling beperken of annuleren. Deze beperkingen kunnen van toepassing zijn op bestellingen die zijn geplaatst vanuit of onder hetzelfde klantaccount, dezelfde creditcard en/of bestellingen met hetzelfde factuur- en/of verzendadres. In geval van wijziging of annulering van een bestelling, kunnen we proberen u op de hoogte te stellen door contact op te nemen met het e-mailadres en/of factuuradres/telefoonnummer dat u heeft opgegeven op het moment dat de bestelling is geplaatst. We behouden ons het recht voor om bestellingen te beperken of te verbieden die naar ons oordeel lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers of distributeurs. U stemt ermee in om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die u doet in onze winkel. U stemt ermee in om uw account en andere informatie, inclusief uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldatums, tijdig bij te werken, zodat we uw transacties kunnen voltooien en contact met u kunnen opnemen indien nodig. Voor meer details, zie onze Retourbeleid.

AFDELING 7 - OPTIONELE GEREEDSCHAPPEN We kunnen u toegang geven tot tools van derden waarover we geen controle of autoriteit hebben. U erkent en stemt ermee in dat we toegang bieden tot dergelijke tools "zoals ze zijn" en "zoals beschikbaar" zonder enige garanties, voorstellingen of voorwaarden en zonder enige goedkeuring. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van eventuele optionele gereedschappen van derden. Elk gebruik door u van optionele gereedschappen die via de Website worden aangeboden, is op eigen risico en naar eigen goeddunken, en u dient ervoor te zorgen dat u bekend bent met en akkoord gaat met de voorwaarden waaronder de gereedschappen worden aangeboden door de relevante derde partij(en).

AFDELING 8 - LINKS NAAR DERDEN Bepaalde inhoud, producten en diensten die via onze Service beschikbaar zijn, kunnen materiaal van derden bevatten. Links van derden op deze website kunnen u naar websites van derden leiden die niet aan ons zijn gelieerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het controleren of evalueren van de inhoud of nauwkeurigheid, en wij geven geen garantie of nemen geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor het materiaal van derden of websites of enig ander materiaal, producten of diensten van derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade in verband met de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, middelen, inhoud of andere transacties die verband houden met websites van derden.

Lees alstublieft de beleidsregels en praktijken van de derde partij zorgvuldig door en zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u een transactie uitvoert. Klachten, claims, zorgen of vragen over producten van derden moeten worden gericht aan de Derde Partij.

AFDELING 9 - OPMERKINGEN, FEEDBACK EN ANDERE INZENDINGEN VAN GEBRUIKERS. Als u bepaalde inzendingen stuurt (bijv. wedstrijddeelnames) of ongevraagde creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of andere materialen op ons verzoek stuurt, online, per e-mail, per post of anderszins (gezamenlijk "Opmerkingen"), stemt u ermee in dat we de Opmerkingen die u stuurt, kunnen bewerken, kopiëren, publiceren, verspreiden, vertalen en anderszins gebruiken in elk medium en op elk moment zonder beperking. Wij zijn niet verplicht om (1) Opmerkingen vertrouwelijk te houden; (2) enige vergoeding te betalen voor enige Opmerkingen; of (3) te reageren op enige Opmerkingen. We hebben het recht, maar niet de verplichting, om alle inhoud te controleren, bewerken of verwijderen die wij, naar ons eigen goeddunken, als onwettig, beledigend, bedreigend, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins onaanvaardbaar beschouwen, of die inbreuk maakt op het intellectuele eigendom van een partij of deze Gebruiksvoorwaarden. U stemt ermee in dat uw opmerkingen geen inbreuk zullen maken op de rechten van derden, waaronder auteursrechten, handelsmerken, privacy, persoonlijke rechten of andere persoonlijke of eigendomsrechten. U stemt er verder mee in dat uw Opmerkingen geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zullen bevatten en geen computervirussen of andere malware zullen bevatten die op enigerlei wijze de werking van de Dienst of een gerelateerde website kunnen verstoren. U mag geen vals e-mailadres gebruiken, u voordoen als iemand anders dan uzelf of ons of een derde partij anderszins misleiden over de oorsprong van uw Opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor al uw opmerkingen en hun nauwkeurigheid. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid en zijn niet aansprakelijk voor enige opmerkingen geplaatst door u of een derde partij. Eventuele speciale aanvullende douane-inklaringskosten en/of invoerrechten zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

AFDELING 10 - PERSOONLIJKE INFORMATIE Het verstrekken van persoonlijke informatie via de winkel is onderworpen aan ons Privacy beleid. Om ons Privacy beleid te bekijken.

AFDELING 11 - FOUTEN, ONJUISTHEDEN EN OMISSIES Af en toe kan onze website of service informatie bevatten die typografische fouten, onjuistheden of weglatingen bevat, die betrekking kunnen hebben op product beschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten, levertijden en beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onjuistheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of om een bestelling te annuleren als enige informatie op de Dienst of een gerelateerde website op enig moment onnauwkeurig is en zonder kennisgeving (inclusief nadat u uw bestelling hebt geplaatst). Wij zijn niet verplicht om enige verplichting op ons te nemen om informatie op de Dienst of een gerelateerde website bij te werken, te wijzigen of te verduidelijken, inclusief maar niet beperkt tot prijsinformatie, tenzij we hiertoe wettelijk verplicht zijn. Geen vermelde update- of verversingsdatum die op de Dienst of een gerelateerde website wordt toegepast, mag worden gebruikt om aan te geven dat enige informatie op de Dienst of een gerelateerde website is gewijzigd of bijgewerkt.

AFDELING 12 - VERBODEN GEBRUIK Naast eventuele andere verboden zoals uiteengezet in de Gebruiksvoorwaarden, is het u verboden om de Site of de inhoud ervan te gebruiken: (a) voor een onwettig doel; (b) aanmoedigen of deelnemen aan enige onwettige activiteit door anderen; (c) schend een internationale, federale, provinciale of staatsregel, wet of lokale verordening; (d) inbreuk maken op onze intellectuele eigendomsrechten of de intellectuele eigendomsrechten van anderen; (e) lastigvallen, misbruiken, beledigen, belasteren, lasteren, intimideren of discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, ras, leeftijd, nationale afkomst of handicap; (f) valse of misleidende informatie verstrekken; (g) virussen uploaden of verzenden of andere soorten kwaadaardige code die op enigerlei wijze kunnen worden gebruikt om de functionaliteit of werking van de Dienst of een gerelateerde website, andere websites of het internet te verstoren; (h) het verzamelen of volgen van persoonlijke informatie van anderen; (i) voor spam, phishing, pharm, voorwendsel, spider, crawl of scrape; (j) voor obscene of immorele doeleinden; of (k) om de beveiligingsfuncties van de Dienst of een gerelateerde website, andere websites of het internet te verstoren of te omzeilen. We behouden ons het recht voor om uw gebruik van de Dienst of een gerelateerde website te beëindigen als u een van de verboden gebruiken schendt.

AFDELING 13 - DISCLAIMER VAN GARANTIES; BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID Wij garanderen niet dat het gebruik van onze Dienst ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn. We garanderen niet dat de resultaten die kunnen worden verkregen uit het gebruik van de Dienst nauwkeurig of betrouwbaar zullen zijn. U stemt ermee in dat we de Dienst van tijd tot tijd voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of de Dienst op elk moment zonder kennisgeving kunnen beëindigen. U stemt er uitdrukkelijk mee in dat uw gebruik van de Dienst of het onvermogen om de Dienst te gebruiken voor uw eigen risico is. De Dienst en alle producten en diensten die via de Dienst aan u beschikbaar worden gesteld, worden (behalve zoals uitdrukkelijk door ons vermeld) "zoals ze zijn" en "zoals beschikbaar" voor uw gebruik, zonder enige voorstelling, garantie of voorwaarde, uitdrukkelijk of impliciet, inclusief enige impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolgschade of schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de Dienst of enige inhoud (of producten) die via de Dienst worden gepost, verzonden of anderszins beschikbaar worden gesteld, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade. Omdat sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, is onze aansprakelijkheid in dergelijke staten of rechtsgebieden beperkt tot het maximale omvang toegestaan door de wet.

AFDELING 14 - VRIJWARING U stemt ermee in Vestiti en haar moedermaatschappij, dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, partners, functionarissen, directeuren, agenten, aannemers, licentiegevers, serviceproviders, onderaannemers, leveranciers, stagiaires en werknemers schadeloos te stellen, te verdedigen en te vrijwaren van elke vordering of eis, inclusief redelijke advocatenkosten, gemaakt door een derde partij als gevolg van of voortvloeiend uit uw schending van deze Gebruiksvoorwaarden of de documenten die zij bevatten, of uw schending van enige wet of de rechten van een derde partij.

AFDELING 15 - DEELBAARHEID In het geval dat een bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden onwettig, nietig of niet-afdwingbaar wordt bevonden, blijft een dergelijke bepaling desalniettemin afdwingbaar voor zover toegestaan door de wet, en het niet-afdwingbare gedeelte wordt als deelbaar beschouwd van deze Gebruiksvoorwaarden, en een dergelijke bepaling heeft geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

AFDELING 16 - BEEINDIGING De verplichtingen en aansprakelijkheden van de partijen die voortvloeien uit de Overeenkomst vóór de beëindigingsdatum blijven gelden na de beëindiging van deze Overeenkomst voor alle doeleinden. Deze Gebruiksvoorwaarden blijven van kracht tot ze worden beëindigd door u of door ons. U kunt deze Gebruiksvoorwaarden op elk moment beëindigen door ons op de hoogte te stellen dat u onze diensten niet langer wenst te gebruiken of als u onze website niet langer gebruikt. Indien wij naar ons eigen goeddunken van mening zijn dat u een bepaling heeft geschonden of wij vermoeden dat u een bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden heeft geschonden, kunnen wij deze Overeenkomst ook op elk moment zonder kennisgeving beëindigen en blijft u aansprakelijk voor alle bedragen die verschuldigd zijn tot en met de beëindigingsdatum; en/of u kan de toegang tot onze Diensten (of een deel daarvan) dienovereenkomstig worden ontzegd.

ARTIKEL 17 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST Onze nalatigheid om een recht of bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden uit te oefenen of af te dwingen, vormt geen afstand van dat recht of die bepaling. Deze Gebruiksvoorwaarden en alle beleidsregels of operationele regels die door ons op deze Site of in verband met de Dienst worden geplaatst, vormen de volledige overeenkomst en begrip tussen u en ons en regeren uw gebruik van de Dienst. Ze vervangen alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, communicaties en voorstellen, mondeling of schriftelijk, tussen u en ons (inclusief, maar niet beperkt tot, eerdere versies van de Gebruiksvoorwaarden). Elke ambiguïteit bij de interpretatie van deze Gebruiksvoorwaarden mag niet tegen de opsteller worden uitgelegd.

AFDELING 18 - TOEPASSELIJK RECHT Deze Gebruiksvoorwaarden en alle afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u Diensten verlenen, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland.

AFDELING 19 - WIJZIGINGEN IN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN U kunt de meest recente versie van de Gebruiksvoorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken. Wij behouden ons het recht voor, naar eigen goeddunken, om elk deel van deze Gebruiksvoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om onze website regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van of toegang tot onze website of de Dienst na het plaatsen van wijzigingen in deze Gebruiksvoorwaarden wordt beschouwd als acceptatie van die wijzigingen.

AFDELING 20 - CONTACTINFORMATIE Vragen over de Gebruiksvoorwaarden moeten worden gestuurd naar Info@Vestiti.be